INTRODUCTIE

Groeien, bloeien en doelen bereiken. Het is allemaal mogelijk en daar kunnen we jou bij helpen. We hebben namelijk iets voor je: de It’s Me formule. Een formule om de juiste keuzes te maken en je mooiste leven te leven. Begrijp, beheers en beleef alle 6B’s, dan ben je onderweg naar je mooiste leven. Maar laten we eerlijk zijn, dat kost tijd en toewijding.

“Een succesvol leven is jouw geboorterecht.”

– Geeta Girdhari, Founder It’s Me

BELIEVE

I am open.

Kortom, de basis ligt bij jezelf. Stel jezelf open om te geloven dat je alles kunt zijn en bereiken. Wat jij gelooft, gebeurt en is al aanwezig: het is de wet van de antrekkingskracht. Neem de regie over je leven en vul het zelf in. Een afgeronde opleiding is geen garantie op een succesvol leven, maar het geloven in jezelf is wel de eerste stap ernaartoe.

BRAINS

I am in control.

Gebruik je gezonde verstand, blijf jezelf ontwikkelen, lees verhalen van anderen, laat je inspireren en verzamel feiten. Niets gebeurt zonder focus. Als je overtuigd bent van jouw doel in het leven, maak dan een plan en kom in actie. Een doel zonder plan blijft namelijk een wens. Probeer niet alles in één keer te doen, maar wees slim en doe het stap voor stap.

BODY

I am amazing.

Je geweldig voelen, kan alleen als jij goed voor jezelf zorgt. Wees fit en zorg voor balans in rust, voeding en beweging. Zie jezelf als het product en het leven als de markt. Verpak jezelf met aandacht, want dat inspireert en verhoogt je status en marktwaarde. En onthoud goed: wie je bent en wat je uitstraalt, bepaalt wie jij ontmoet.

BEAUTY

I am grateful.

Schoonheid draait niet om hoe je er dagelijks uitziet, maar om hoe jij je dagelijks voelt. Wees tevreden met wie je bent en wat je hebt. Een blij en dankbaar mens straalt zelfvertrouwen uit en is mooi van binnen en buiten. Omring jezelf met liefde, dan ben en blijf je mooi.

BUDGET

I am worth it.

Het universum geeft je nooit een droom dat bij je huidige budget past. Het checkt ook niet je bankrekening, maar wel je geloof om je droom te verwezenlijken. Bepaal wat jij nodig hebt om je droom te realiseren. Geloof in je droom, breng je plan ten uitvoer en het budget, passend bij je doel, is onderweg.

BALANCE

I am Me.

Zorg dat je dagelijks een moment van rust pakt om jezelf op te laden en voel je kracht. Sta stil bij waar jij nu staat. Sluit je ogen, visualiseer hetgeen wat je wilt bereiken alsof het er al is en geniet. Open je ogen, houd jezelf een spiegel voor en roep: “IT’S ME”.