Wie jarig is, trakteert!

Anashya Soemai is een van de gedupeerde kinderen van de Toeslagenaffaire. In een eerdere livesessie met ons op Instagram vertelde […]

Nieuw project: kom jij met ons dineren op het Buddy Diner?

Ben jij er klaar voor om het verschil te maken? Wil jij helpen om de droom van een ander te [...]

‘Ga niet voor het snelle geld, anders beland je in de bajes’

In deze gloednieuwe aflevering spreken we Aziz, de enige echte buddy-coach van ’t Gooi! Aziz werkt in een Justitiële Jeugdinrichting […]

“Zodra je dat hebt, ga je niet naar je werk, maar voer je je passie uit”

Op haar zestiende ging Michelle Brasz (28) uit huis, waardoor ze haar school niet kon afmaken. Drie jaar later werd haar dochter geboren. Nu is ze, naast fulltime mama, ook fotograaf, adviseur bij de gemeente Amsterdam en een van de gelukkige finalisten van de missverkiezing Mrs Netherlands Universe 2019. Zodra ze iets leuk vindt, gaat ze ervoor en kijkt ze hoe ze het tot een succes kan maken. “Als je niet aan je eigen droom werkt, huurt iemand je in om aan zijn of haar droom te werken.” Met dat motto leeft ze haar leven.

Zó overleef jij straks je examens

Het is bijna zover, de examenperiode komt er weer aan en dat betekent natuurlijk enorm veel stress. Geen paniek, met deze 10 tips overleef jij moeiteloos je examens.

“Ik noem kanker mijn stalkerige ex”

Wist je dat 1 op de 7 vrouwen borstkanker krijgt? In 2018 werden maar liefst 17.201 vrouwen gediagnosticeerd met deze ziekte, waarvan 95 vrouwen onder de dertig jaar, blijkt uit cijfers van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). Vijf jaar geleden overkwam dit ook Santoecha Rangai (31) en sindsdien heeft ze het gevoel dat haar normale leven stil staat.

“A scout from FC Bayern Munich saw me playing and was interested in my skills”

At the age of seven, Zain Lateef (19) escaped his home country Iraq because of the war in 2003. After suffering a lot, he managed with little to come to the United States with his father and brother. Today he has a dream that’s worth much more than his sleep: becoming a professional soccer player one day.

‘Ik wil eind dit jaar 100K omgezet hebben’

Op een zomerse avond vorig jaar zat Amy Hehemann (24) naar een ‘webinar’ van motivatiecoach en e-commerce-expert Jia Ruan te kijken. De webinar ging over online geld verdienen en doen wat je leuk vindt, in plaats van te werken voor een baas. Momenteel is dat laatste nog wel het geval, maar daar komt in mei verandering in.

“Ik was opstandig en wilde de wereld zelf gaan ontdekken”

Met maar liefst elf andere missen staat de 19-jarige Farisha Abdoelrahman op 20 april 2019 in de finale van Miss India Holland (MIH). Iets waar ze nog niet eerder over had nagedacht. “Ik heb een sprong in het diepe genomen en weet niet precies wat mij te wachten staat”, begint ze haar verhaal.

“Ga door waar anderen stoppen”

Op zijn zestiende zocht Ryon Mereboer naar mogelijke manieren om online wat geld bij te verdienen. Hij kwam toen voor het eerst in aanmerking met ‘dropshippen’. Nu twee jaar later is hij nog steeds aan het dropshippen en heeft hij een complete kledingwebshop opgezet.