WHY?

It’s Me is een levensvisie waarin je in jezelf gelooft en het beste uit jezelf haalt. Iedereen heeft het recht er te zijn en zijn mooiste leven te leven. Het maakt niet uit wie je bent, wat je religie of seksuele geaardheid is, waar je vandaan komt of hoe je er uitziet. Jij bent het beste product van jouw leven. Vul het met levenservaringen, wees verantwoordelijk voor jouw keuzes, durf te dromen en geniet. Zolang je op deze wereld bent, heb je elke dag de kans om je levensconcept te herschrijven. Kijk in de spiegel, investeer in jezelf, leef je mooiste leven en roep: “It’s Me!”

WHAT?

We bieden je een online inspiratieplatform, waar jouw persoonlijke verhaal centraal staat. Ook organiseren we live projecten en evenementen en bedenken we ludieke It’s Me-campagnes om onze levensformule onder de aandacht te brengen. Bovendien kan je worden aangesteld als It’s Me Ambassador, om samen een wereldwijde beweging te creëren.

HOW?

De wereld verandert voortdurend om ons heen. We leven in een tijd waar geen grenzen zijn en alles mogelijk is, zolang je maar het lef hebt om te dromen, durven en doen. Met behulp van de It’s Me-formule helpen we je graag je dromen te realiseren, door het ontwikkelen van een positieve mindset als basis voor je carrière en leven. Daarnaast leren we je bewuste keuzes te maken, doelen te stellen en deze ook daadwerkelijk te behalen. We gaan het niet voor je doen, maar zetten je aan tot nadenken en actie.